^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


НОВО У ПОНУДИ!

ДИГИТАЛНО ПАКЕТ ИЗДАЊЕ

ЧАСОПИСА ФИНРАР ЗА 2018.

ПЛУС 2015., 2016. И 2017. ГОДИНА!

ДИГИТАЛНО ПАКЕТ ИЗДАЊЕ

Get Adobe Flash player

Пријава

fincredit.jpg
 О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е 
 
income tax 300Савез рачуновођа и ревизора Републике Српске у сарадњи са часописом Финрар организује једнодневни семинар под називом "Утврђивање основице пореза на добит у Републици Српској за 2017. годину (специфични случајеви из праксе и одговори на отворена питања)" који ће се одржати 21. фебруара 2018. године у Бијељини у хотелу Дрина са почетком у 10 часова. Предавачи су: проф. др Душко Шњегота (Економски факултет у Бањој Луци) и проф. др Јелена Пољашевић (Економски факултет у Бањој Луци). Предметни семинар се организује према програму континуиране професионалне едукације и вреднује се са 5 бодова у складу са Правилником о континуираној едукацији. Котизација за учешће на семинару износи 140,00КМ (са ПДВ-ом) по учеснику. Програм и пријаву на семинар можете преузети овдје.

 О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е 

justice 914229 960 720Часопис Финрар организује једнодневни семинар за обвезнике примјене Закона о јавним набавкама, уговорне органе, понуђаче и друга заинтересована лица под називом Јавне набавке у пракси који ће се одржати у петак 23. фебруара 2018. године у Бањалуци - хотел Талија са почетком у 10 часова. Предавачи на семинару су: Ђенан Салчин (директор Агенције за јавне набавке БиХ), Драгана Рибић (помоћник директора Агенције за јавне набавке БиХ, директор филијале Бања Лука), проф. др Душко Шњегота (Економски факултет Бања Лука) и мр Младен Гајић (сертификовани предавач Агенције за ЈН). Програми пријаву на семинар можете погледати овдје.

  О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е 
 
income tax 300Савез рачуновођа и ревизора Републике Српске у сарадњи са часописом Финрар организује једнодневни семинар под називом "Утврђивање основице пореза на добит у Републици Српској за 2017. годину (специфични случајеви из праксе и одговори на отворена питања)" који ће се одржати 13. фебруара 2018. године у Бањалуци у хотелу Јелена са почетком у 10 часова. Предавачи су: проф. др Душко Шњегота (Економски факултет у Бањој Луци), проф. др Јелена Пољашевић (Економски факултет у Бањој Луци) и Перса Паић (Пореска управа Републике Српске). Предметни семинар се организује према програму континуиране професионалне едукације и вреднује се са 5 бодова у складу са Правилником о континуираној едукацији. Котизација за учешће на семинару износи 140,00КМ (са ПДВ-ом) по учеснику. Програм и пријаву на семинар можете преузети овдје.