^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


НОВО У ПОНУДИ!

ДИГИТАЛНО ПАКЕТ ИЗДАЊЕ

ЧАСОПИСА ФИНРАР ЗА 2020.

ПЛУС 2015., 2016., 2017., 2018. И 2019. ГОДИНА!

ДИГИТАЛНО ПАКЕТ ИЗДАЊЕ

Get Adobe Flash player

Пријава

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е 

trans pricingСавез рачуновођа и ревизора Републике Српске у сарадњи са часописом Финрар организује семинар под називом "Трансферне цијене и актуелности из области директних пореза у Републици Српској", који ће се одржати 13.03.2020. године у Бањалуци - хотел Јелена (ТЦ Емпориум) са почетком у 11 часова. Предавачи на семинару су: проф. др Душко Шњегота (Економски факултет у Бањој Луци), проф. др Јелена Пољашевић (Економски факултет у Бањој Луци) и Перса Паић (помоћник директора Пореске управе Републике Српске). Носиоци професионално-стручних звања Савеза рачуновођа и ревизора Републике Српске присуством на семинару остварују 5 часова КПЕ у складу са Правилником о континуираној едукацији. Програм и пријаву на семинар можете погледати овдје.

 
  О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е 
 
Савез рачуновођа и ревизора Републике Српске у сарадњи са часописом Финрар организује тематски семинар под називом "Утврђивање основице пореза на добит у Републици Српској за 2019. годину (специфични случајеви из праксе и одговори на отворена питања)" који ће се одржати 14. фебруара 2020. године у Бањалуци у хотелу Јелена са почетком у 10 часова. Предавачи су: проф. др Душко Шњегота (Економски факултет у Бањој Луци), проф. др Јелена Пољашевић (Економски факултет у Бањој Луци) и Перса Паић (Пореска управа Републике Српска). Предметни семинар се организује према програму континуиране професионалне едукације и вреднује се са 5 бодова у складу са Правилником о континуираној едукацији. Котизација за учешће на семинару износи 150,00КМ (са ПДВ-ом) по учеснику. Програм и пријаву на семинар можете преузети овдје.
 
 
 О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е 
 
Савез рачуновођа и ревизора Републике Српске у сарадњи са часописом Финрар организује семинар под називом "Практични аспекти контроле пословних субјеката у Републици Српској" који ће се одржати 18.11.2019. године у Бањалуци - хотел Јелена са почетком у10:30 часова. Предавачи су: проф. др Душко Шњегота (Економски факултет у Бањој Луци), проф. др Јелена Пољашевић (Економски факултет у Бањој Луци), Перса Паић (Пореска управа Републике Српске) и Радмила Пузић (Инспекторат Републике Српске). Предметни семинар се организује према програму континуиране професионалне едукације и вреднује се са 5 бодова у складу са Правилником о континуираној едукацији. Котизација за учешће на семинару износи 150,00КМ (са ПДВ-ом) по учеснику. Програм и пријаву на семинар можете преузети овдје.
 
 О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е 
 
Савез рачуновођа и ревизора Републике Српске у сарадњи са часописом Финрар организује интерактивни семинар под називом "Порез на додату вриједност (специфични случајеви из праксе)" који ће се одржати 03.06.2019. године у Бањој Луци - хотел Босна (Кристална сала) са почетком у 10:30 часова. Предавачи су: проф. др Душко Шњегота (Економски факултет у Бањој Луци), проф. др Јелена Пољашевић (Економски факултет у Бањој Луци), Владимир Милиновић (Управа за индиректно опорезивање) и Дејан Ракић. Предметни семинар се организује према програму континуиране професионалне едукације и вреднује се са 5 бодова у складу са Правилником о континуираној едукацији. Котизација за учешће на семинару износи 150,00КМ (са ПДВ-ом) по учеснику. Програм и пријаву на семинар можете преузети овдје.
 

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е 

trans pricingСавез рачуновођа и ревизора Републике Српске у сарадњи са часописом Финрар организује семинар под називом "Трансферне цијене, порез на добит и електронско подношење пореских пријава", који ће се одржати 18.03.2019. године у Бањалуци - хотел Јелена (ТЦ Емпориум) са почетком у 11 часова. Предавачи на семинару су: проф. др Душко Шњегота (Економски факултет у Бањој Луци), проф. др Јелена Пољашевић (Економски факултет у Бањој Луци) и Перса Паић (помоћник директора Пореске управе Републике Српске). Носиоци професионално-стручних звања Савеза рачуновођа и ревизора Републике Српске присуством на семинару остварују 5 часова КПЕ у складу са Правилником о континуираној едукацији. Програм и пријаву на семинар можете погледати овдје.