ЕЛЕКТРОНСКО ДОСТАВЉАЊЕ ДОКУМЕНАТА УИО,  НАПЛАТА ПДВ-а ПРИНУДНИМ ПУТЕМ И ПОВРАТ ПДВ-а

 

Вебинар се одржава 19.10.2020. са почетком у 10 часова, уз могућност накнадног гледања до 31.10.2020. године и за учеснике који не буду пратили вебинар уживо.

П Р О Г Р А М:

  • ИНСТРУКЦИЈЕ ЗА ДИГИТАЛНО ПОДНОШЕЊЕ КЊИГЕ УЛАЗНИХ И ИЗЛАЗНИХ ФАКТУРА ПРЕКО ПОРТАЛА УИО -  Мр Милица Видовић, шеф Одсјека за обраду пореских пријава у Сектору за порезе  УИО
  • НОВИНЕ У НАПЛАТИ  ПДВ-а ПРИНУДНИМ ПУТЕМ И ПОВРАТА ПДВ-аДејан Ракић, порески савјетник

Вебинар ће бити одржан у реалном времену путем CISCO WEBEX платформе за оnline комуникацију, уз могућност накнадног гледања вебинара до 31.10.2020. године.

Котизација за учешће на вебинару износи 150,00КМ (са ПДВ-ом) по учеснику.

Учешће у вебинару подразумијева да сте преко рачунара са звучницима, лаптопа или мобилног телефона повезани на интернет, те инсталирану Cisco Webex Desktop апликацију. Уколико желите постављати питања морате имати микрофон или слушалице са микрофоном, а питања можете постављати и у писаној форми путем чета на вебинару. Упутство за инсталацију Cisco Webex Desktop апликације, која је једноставна за употребу, добићете на е-mail након пријаве на вебинар.

Детаљaн програм вебинара.

ОNLINE ПРИЈАВА НА ВЕБИНАР

За сва питања о предметном вебинару можете контактирати координатора вебинара Синишу Ерцега на е-mail-a: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на број телефона: 051/431-260, 051/431-270.