^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


НОВО У ПОНУДИ!

ДИГИТАЛНО ПАКЕТ ИЗДАЊЕ

ЧАСОПИСА ФИНРАР ЗА 2021.

ПЛУС 2015., 2016., 2017., 2018., 2019. И 2020. ГОДИНА!

ДИГИТАЛНО ПАКЕТ ИЗДАЊЕ

Get Adobe Flash player

Пријава

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

 

Савез рачуновођа и ревизора Републике Српске у сарадњи са часописом Финрар организује вебинар под називом "Пореске контроле у Републици Српској" који ће се одржати у реалном времену 19. марта 2021. године са почетком у 10 часова. Предавачи су: мр Перса Паић (Пореска управа Републике Српска), мр Мирослав Бркић (Министарство финансија Републике Српске) и Дeјан Ракић (адвокат). Предметни вебинар се организује према програму континуиране професионалне едукације и вреднује се са 5 бодова у складу са Правилником о континуираној едукацији. Котизација за учешће на семинару износи 150,00КМ (са ПДВ-ом) по учеснику. Више информација можете погледати у обавјештењу, које можете преузети овдје.

 

 

 

 
 О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е 
  
Савез рачуновођа и ревизора Републике Српске у сарадњи са часописом Финрар организује вебинар под називом "Утврђивање основице пореза на добит у Републици Српској за 2020. годину" који ће се одржати у реалном времену 15. фебруара 2021. године са почетком у 10 часова. Предавачи су: Сара Савановић (Комисија за ХОВ), проф. др Јелена Пољашевић (Економски факултет у Бањој Луци) и Перса Паић (Пореска управа Републике Српска). Предметни вебинар се организује према програму континуиране професионалне едукације и вреднује се са 5 бодова у складу са Правилником о континуираној едукацији. Котизација за учешће на семинару износи 150,00КМ (са ПДВ-ом) по учеснику.
 
 

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е 

trans pricingСавез рачуновођа и ревизора Републике Српске у сарадњи са часописом Финрар организује семинар под називом "Трансферне цијене и актуелности из области директних пореза у Републици Српској", који ће се одржати 13.03.2020. године у Бањалуци - хотел Јелена (ТЦ Емпориум) са почетком у 11 часова. Предавачи на семинару су: проф. др Душко Шњегота (Економски факултет у Бањој Луци), проф. др Јелена Пољашевић (Економски факултет у Бањој Луци) и Перса Паић (помоћник директора Пореске управе Републике Српске). Носиоци професионално-стручних звања Савеза рачуновођа и ревизора Републике Српске присуством на семинару остварују 5 часова КПЕ у складу са Правилником о континуираној едукацији. Програм и пријаву на семинар можете погледати овдје.